نحوه نگهداری مه پاش مهمترین عاملی است که می تواند از این سیستم محافظت کند. اگر شما به شیوه درست از این دستگاه استفاده نکنید، ممکن است در زمان کوتاهی آسیب ببیند و دچار اختلال شود و مجبور شوید که هزینه زیادی را برای تعمیر و تعویض قطعات مختلف آن بپردازید.
به همین دلیل هم برای جلوگیری از بروز مشکلات این چنینی، سعی کنید از قبل به طور کامل مراقب سیستم مه پاش خود باشید تا احتمال خراب شدن آن را به حداقل برسانید. در این مطلب، ما به صورت مفصل برای شما توضیح می دهیم که چگونه می توانید به شیوه صحیح از سیستم مه پاش خود نگهداری کنید تا قطعات آن برای طولانی مدت سالم بمانند و به شکل درست کار کنند.
نکات و روش های نگهداری از مه پاش
شما باید از تمام قطعات سیستم مه پاش من جمله نازل، پمپ ها، فیلترها، خطوط آبیاری و حتی اتصالات و شیرآلات آن به شکل درست نگهداری کنید و در بازه زمانی مشخص، این قطعات را تمیز نگه دارید. با تمیز کردن مه پاش به صورت مداوم، تمام رسوباتی که داخل سیستم مه پاش جمع شده اند از بین می روند و دستگاه می تواند عملکرد خیلی بهتری از خود ارائه دهد؛ اما در صورت عدم انجام این کار، این رسوبات باعث گرفتگی سیستم مه پاش می شوند و در نتیجه، این دستگاه نمی تواند به شیوه ای که باید، عمل کند و نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.
به همین دلیل هم می توان گفت که نگهداری مه پاش از خریداری آن خیلی مهم تر است. در ادامه، برای شما توضیح می دهیم که برای نگهداری از هر یک از قطعات این سیستم دقیقاً باید چه کارهایی انجام دهید و چه نکاتی را رعایت کنید.
همچنین اگر تمایل به خرید و استعلام قیمت مه پاش دارید میتوانید با کارشناسان مهپاش صنعت به شماره تماس ۰۹۱۹۴۶۹۰۶۴۹ در ارتباط باشید، همچنین شما میتوانید با مشاوره رایگان کارشناسان مهپاش صنعت با توجه به نیاز و شرایطتان بهترین انتخاب را داشته باشید.
نحوه نگهداری از نازل مه پاش
یکی از مهمترین قسمت های سیستم مه پاش، نازل آن است که وظیفه ریز و پراکنده کردن قطرات آب را بر عهده دارد. شما باید به شیوه درست و با دقت، به صورت منظم نازل ها را تمیز و پاکسازی کنید تا در داخل سوراخ های نازل رسوب جمع نشوند. زیرا زمانی که در قسمت داخلی سوراخ های نازل رسوب جمع آوری می شوند، فشار بیشتری به سایر سوراخ ها می آید و این موضوع باعث می شود که به کل سیستم مه پاش فشار وارد شود و آسیب ببیند. برای تمیز کردن نازل مه پاش، به نکات زیر توجه داشته باشید:
- تمیز کردن نازل مه پاش به صورت دوره ای
- عوض کردن نازل های مه پاش در صورت نیاز
- تنظیم کردن الگوی پاشش آب در نازل ها
- استفاده از مواد شوینده استاندارد و کاربردی برای تمیز کردن نازل
مقاله پیشنهادی: مه پاش التراسونیک
تمیز کردن فیلتر تصفیه آب مه پاش
فیلتر تصفیه آب یکی از مهمترین اجزای سیستم مه پاش به شمار می آید که شاید خیلی از افراد نسبت به آن بی توجه باشند. با وجود فیلتر، مواد اضافی و ناخالصی های موجود در آب گرفته می شود و آب کاملاً تمیز و پاکیزه به نازل ها می رسند.
به همین دلیل هم شما باید حتماً به صورت دوره ای فیلتر مه پاش را تمیز و حتی عوض کنید. اگر فکر می کنید که کیفیت آب منطقه شما خیلی بالا نیست، باید در بازه زمانی کوتاه تر فیلتر مه پاش را عوض کنید. مهمترین کارهایی که شما باید برای تمیز کردن فیلتر تصفیه آب در سیستم مه پاش انجام دهید، شامل موارد زیر می شوند:
- در ابتدا آب ورودی به سیستم مه پاش را قطع کنید.
- بعد از باز کردن فیلتر مه پاش با استفاده از آچار، محفظه پلاستیکی را بیرون بیاورید. برای خارج کردن محفظه پلاستیکی، باید آن را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید.
- اکنون باید قسمت O-Ring را جدا کنید و به آن روغن بزنید و مجدداً سر جای خود قرار دهید.
- بعد از این که مطمئن شدید حلقه به صورت کامل درون فیلتر قرار گرفته است، می توانید آن را ببندید.
محصول پیشنهادی: مه پاش رستورانی
اهمیت تمیز کردن پمپ مه پاش
هرچه پمپ مه پاش فشار بیشتری داشته باشد، این دستگاه می تواند قطرات آب را به اندازه ریزتری در محیط پراکنده کند. به همین دلیل شما باید به صورت منظم پمپ را تمیز کنید و مطمئن شوید که هیچ آسیبی ندیده است و فشار کافی را دارد. در صورتی که متوجه شدید فشار پمپ کم شده است، باید سریعاً آن را باز کنید و در صورت نیاز، آن را تعویض نمایید.
یکی از مهمترین کارهایی که می تواند به تمیز کردن پمپ و نگهداری مه پاش کمک کند، روغن زدن به پمپ است. اگر پمپ روغن کافی داشته باشد، خیلی بهتر کار می کند و احتمال وارد شدن آسیب به آن نیز بسیار پایین است. در ادامه، نحوه تمیز کردن و روغن کاری پمپ مه پاش را برای شما توضیح می دهیم:
- در قدم اول، یک ظرف را زیر پام قرار دهید تا هنگام بیرون آوردن آن، ضایعات و روغن روی زمین نریزد.
- سپس دریچه ای که زیر پمپ قرار دارد را با استفاده از آچار باز کنید.
- بعد از این که روغن به طور کامل تخلیه شد و داخل ظرف زیر پمپ ریخت، محفظه را تا نیمه پر از روغن کنید.
- اکنون می توانید دریچه را ببندید و مجدداً از سیستم مه پاش استفاده کنید و ببینید که عملکرد آن تا چه حد بهتر شده است.
نحوه چک کردن نشتی در مه پاش
یکی از مهمترین نکاتی که می تواند تاثیر زیادی در نحوه نگهداری مه پاش داشته باشد، چک کردن نشتی آن است. گاهی مواقع به خاطر دلایل مختلف، ممکن است سیستم مه پاش شما نشتی داشته باشد و مدام از آن آب چکه کند. در این شرایط، محیط مورد نظرتان خیس می شود و می تواند مشکلات زیادی را برای دستگاه های صنعتی به وجود بیاورد.
در حالت معمولی هم چکه کردن مه پاش باعث می شود که مقدار آب بسیار زیادی هدر برود و شما مجبور شوید هزینه زیادی برای قبض آب بپردازید. پس با استفاده از روش های زیر، حتماً نشتی سیستم مه پاش را چک کنید و مطمئن شوید که نشتی در هیچ یک از قسمت های این سیستم وجود ندارد.
- تست فشار: با استفاده از این روش، شما می توانید فشار آب را در سیستم افزایش دهید و ببینید که در کدام قسمت سیستم مه پاش، نشتی وجود دارد. در صورتی که فشار در همه قسمت های مه پاش یکسان بود، یعنی هیچ نشتی در این سیستم دیده نمی شود.
- چک کردن لوله و اتصالات: ممکن است گاهی مواقع به خاطر ترک خوردگی یا نشتی لوله و اتصال، آب از این سیستم چکه کند. به همین دلیل حتماً لوله و اتصالات را بررسی کنید.
- چک کردن شیر و سوپاپ ها: در نهایت، حتماً به صورت منظم شیر و سوپاپ های سیستم مه پاش را بررسی کنید و در صورت وجود هرگونه نشتی، آن را برطرف نمایید.
بیشتر بخوانید: راه اندازی سالن پرورش قارچ
سخن پایانی
نحوه نگهداری مه پاش اهمیت بسیار زیادی برای افزایش عمر و ماندگاری این سیستم دارد. به همین دلیل اگر شما هم در هر محیطی از سیستم مه پاش استفاده می کنید، پیشنهاد می کنیم که حتماً از لوازم با کیفیت استفاده نمایید و در عین حال، به صورت منظم آنها را بررسی کنید تا مطمئن شوید که هیچگونه مشکلی ندارند. از طرف دیگر، استفاده از محصولات باکیفیت و استاندارد نیز می تواند تاثیر زیادی در افزایش دوام و ماندگاری سیستم مه پاش داشته باشد.
شما می توانید بهترین و با کیفیت ترین مه پاش با قیمت مناسب را از طریق فروشگاه مه پاش صنعت خریداری کنید. همچنین تمام قطعات مورد نیاز سیستم مه پاش در صورت نیاز به تعویض، در فروشگاه مه پاش صنعت با قیمت مناسب ارائه می شوند. شما می توانید نحوه نصب و راه اندازی این قطعات را نیز از کارشناسان ما بپرسید.